DİLOVASI´INDA SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Orjinal Resim

Dilovası’nda sünnet kayıtları başladı

Dilovası Belediyesi tarafından ilçedeki sünnet çağına gelmiş çocuklar için geleneksel olarak düzenlenen sünnet organizasyon kayıtları başladı.

Dilovası Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayan kayıtlar 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Sünnetler, sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kayıtların ardından Dilovası Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri için daha sonra bir de şölen düzenlenecek.

 COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ

Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşerilerilerinin önemli sorun ve isteklerine cevap vermeye, ihtiyaçlarını karşılamaya önem verdiklerini belirten Başkan Şayir, “Sosyal belediyecilik kapsamında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve birlik, beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzelini sergilediğimiz toplu sünnet şölenimizi, uzun pandemi sürecinin ardından yeniden coşkulu bir şekilde kutlamak için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah güzel bir etkinlikle çocuklarımızın ilk mürüvvetlerini görmüş olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz