Başkanımız Hamza ŞAYİR, "Dilovası´nı ortak akılla yönetiyoruz"

Orjinal Resim

Başkan Şayir, ''Dilovası'nı ortak akılla yönetiyoruz”

 

Her fırsatta sahada ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren, rutin belediye çalışmalarının dışında STK, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de aralıksız sürdüren Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, hafta sonunda da güne, esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak başladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde talepleri yerinde dinleyip, çözümler üretmeye hafta sonları da devam ediyor. Ortak akıla önem veren Başkan Şayir, esnaf ve vatandaşlara yapılan çalışmaları aktarırken, talep ve görüşleri de tek tek not alıyor.

DİLOVASI’NI SAHA DA YÖNETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Dilovası’nı daha da yaşanılabilir hale getirmek için vatandaşlarla her fırsatta görüş alışverişinde bulunmaya devam ettiklerini ve Dilovası’nı saha da yönetmeye çalıştıklarını belirten Başkan Şayir, “İlçemizde adım atmadık yer ve talebini dinlemediğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde ziyaretlerimizi ve gezilerimizi yapmaya çalışıyoruz. Ortak yaşam alanını paylaşıyoruz ve eminiz ki herkesin söyleyecek bir sözü ve bir önerisi vardır. Bu anlayışla esnaflarımızı geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz.

HER ÖNERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Herkes daha güzel bir kentte yaşamak ister ve vatandaşlarımızdan gelen her öneri bizim için çok önemlidir. Sorunların çözümünde istişareyi önemsiyoruz. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etme ve sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çalışmalarımıza olan ilgileri ve bizlere duydukları güven nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra belediye çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Şayir, Hicret Camisi’nde devam eden taziye evi, müezzin evi ve şadırvan inşaatı çalışmalarını da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz