Başkan Şayir 15 Temmuz demokrasi zaferidir

Orjinal Resim

Başkan Şayir “15 Temmuz demokrasi zaferidir”

 

Belediye Başkanımız Hamza Şayir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 6. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olduğunu söyleyen ve 15 Temmuz'u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirten Başkan Şayir, “15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

DEVLETİN İÇİNE SIZMIŞ HAİNLER

Başkan Şayir, mesajında şu ifadelere yer verdi: “FETÖ mensupları ve işbirlikçileri tarafından ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. 15 Temmuz; devlet içine sızmış, kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

15 TEMMUZ BİR DESTANDIR

15 Temmuz gecesi, aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek güvenlik güçlerimizin yanında yer almış ve vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir. Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve istikbali için o gece hiç tereddüt etmeden sokaklara dökülerek hain darbecilere vücudunu siper eden ve korkusuzca tanklara karşı çıkan aziz milletimiz gelecek kuşaklara da eşsiz bir örnek sergilemiştir.

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Bizlerde tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, onların ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız.

251 ŞEHİDİ RAHMETLE YAD EDİYORUZ

Yüce Türk milletinin kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un 6. yıldönümünde, Allah'ın yardımı ve milletin cesaretiyle başarısızlığa uğratılan darbe girişimi sırasında hainlerin kurşunları ve bombalarıyla şehit düşen 251 vatandaşımızı rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz