Jeotermal Çalışmalarında Sona Geldik!

Orjinal Resim

Dilovası Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen Dilovası Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Şayir, mecliste yaptığı konuşmasında “Hafta sonu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Kocaeli’mizde toplu açılış töreni gerçekleşecek. Törende Cumhurbaşkanımızdan ilçemiz ve bölgemiz adına güzel müjdeleri duyacağız.

ERDOĞAN’DAN KÖMÜRCÜLER OSB’YE NOKTA

Cumhurbaşkanımız; Kömürcüler OSB’nin kapandığını ve oranın karma OSB’ye dönüştüğünü bununla birlikte ilçemizde TOKİ tarafından yapılan ve yapılacak olan toplu konut çalışmaları ve göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız hizmetlerin de yer alacağı toplu açılış törenini gerçekleştirecektir İnşallah. Kısacası sayın Cumhurbaşkanımız, Kömürcüler OSB’ye son noktayı koyacaktır. Tüm Dilovalılar’ı Cumartesi akşamı gerçekleşecek toplu açılış törenine davet ediyorum” dedi.

DİLOVASI YÜKSELİYOR!

Konuşmasına yeni proje ile ilgili açıklamalarda bulunarak devam eden Başkan Şayir, “Yine ilçemize güzel bir müjde de ben vereyim. Geçtiğimiz aylarda başlattığımız jeotermal çalışmalarımızda güzel gelişmeler yaşıyoruz. Ayrı noktalarda yapılan sondaj çalışmalarımızda jeotermal suyun bulunduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. İnşallah ilerleyen süreçte önemli çalışmalarımız ve yeni projelerimiz olacaktır. Projemizin devamı için de Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızdan hibe alabilmemiz ve çalışmamızı bitirmek adına meclisimizden hibe desteği yetkisi istiyoruz. İnşallah buralardan çıkacak doğal kaynak suyu sonrası da ilçemize yeni bir yol haritası belirlemiş olacağız.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bunlarla birlikte ilçemizde alt yapı, üstyapı, ulaşım gibi birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Tavşancıl Mahallemizde yaşanan elektrik kesintileri sorunun çözümü için SEDAŞ’la yaptığımız görüşmeler sonrası SEDAŞ Tavşancıl’a yaklaşık 20 milyonluk bir yatırım yaparak tüm alt yapısı yenilenecek ve Tavşancıl’ımızda elektrik kesintileri son bulmuş olacak. Tüm bu çalışmaları 7/24 esasına göre durmaksızın tüm ekibimizle çalışıyoruz. Başkan Yardımcılarıma, birim müdürlerime ve tüm mesai arkadaşlarımıza bu çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Gecenin bir yarısında da sorunun çözümü için yatağından kalkıp çalıştıklarına şahidim.

TÜRKİYE BİRİNCİSİNE TEBRİK

Dilovamız’ın her geçen gün gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Eğitimde çok büyük bir başarıyı elde ettik. İlçemizde okuyan Zeynep Dila Kuyucu kardeşimiz TYT hem de yabancı dil sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olması göğsümüzü kabarttı. İnşallah bu başarıların devam gelecektir. Zeynep Dila Kuyucu kardeşimizi de tebrik ediyorum.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Başkan Şayir’in gündeme dair açıklamalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste yer alan 11 gündem maddesi tek tek görüşülürken, gündem maddeleri meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz