Haluk Levent Coşkusu

Orjinal Resim

Dilovası Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni Haluk Levent’in katılımı ile büyük coşkuyla gerçekleşti.  

 

Dilovası Belediyesi ev sahipliğinde ve Polisan Holding ana sponsorluğunda yaklaşık 1000 çocuk için sünneti şöleni düzenlendi. Dilovası Nihat Karadaş Stadında dün akşam gerçekleşen şölende birbirinden renkli görüntüler yaşanırken sünnet olan çocuklar hediyelerle sevindi. Gecenin en büyük sürprizi ise ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu. Binlerce kişi Haluk Levent şarkılarıyla hem günün anlamına uygun olarak keyifli saatler geçirdi hem de yaza veda etti.  

Düzenlenen sünnet şöleni ve Haluk Levent Konseri’nde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkan Vekili Av.Fevzi Karadaş, belediye meclis üyeleri, Gebze Sendikalar Birliği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.   

POLİSAN’IN DİLOVASI’NA DESTEĞİ SÜRÜYOR 

 Şölende bölgeye katkılarından ötürü Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Emin Bitlis'e bir plaket takdim edildi. M. Emin Bitlis yaptığı konuşmada, “Saygıdeğer kurucumuz rahmetli Necmettin Bitlis, Dilovası’na, Kocaeli’ne çok büyük kıymet verirdi. Birçok kişinin Necmettin Babasıydı. Boya, kimya ve liman işletmeciliği alanlarındaki yatırımlarımızla yarım asrı aşkın bir süredir buradayız. Bu topraklarla gönül bağımız çok güçlü ve köklü. Kurucumuz ile başlayan, bölge için hep daha iyisini yapma isteğimiz büyüyerek devam ediyor. Polisan Dilovası Ortaokulu ve Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Kompleksini siz kıymetli ailelerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bilgi ile donanmış, spor ve sanatla iç içe büyüyen kuşaklar yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle ortaokul ve kompleks yatırımlarımızı Diliskelesi Spor Takımına sponsor olarak daha etkin bir hale getirdik. Yaşam alanlarını güzelleştirmek için özellikle Diliskelesi mahallesindeki binaların boya ve uygulama çalışmalarında belediyemizle birlikte çalıştık. Aynı şekilde 2 dönümlük bir alana 100 bin ağaç diktik. Her birinizin hayatına dokunmak, fark yaratmak için yürütülen bütün sosyal, kültürel, sportif çalışmaların destekçisi, parçası olduk, olmaya da devam ediyoruz.   

Sünnet, kültürümüzde özellikle erkek çocukları ve aileleri için çok özel bir tören. Bu anlamlı günün parçası ve destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Polisan olarak biriktireceğiniz bütün güzel anılarda en büyük destekçiniz olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu 

DİLOVASI EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR 

Sünnet şöleninde Belediye Başkanımız Hamza Şayir da kısa bir konuşma yaparak Polisan Holding’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hamza Şayir, “Polisan’ın Dilovası’na katkısı rahmetli Necmettin Bitlis ile başladı ve bu destek büyüyerek devam etti. Bölgemizin ve halkımızın faydasına her projede en büyük destekçimiz oldular, olmaya da devam ediyorlar. Eğitim tarafında Polisan Dilovası Ortaokulu ve Polisan Eğitim, Kültür ve Spor Kompleksi çocuklarımıza önemli imkanlar sundu, kapılar açtı. Oradan mezun olan çocuklarımız doktor oldu, mühendis oldu, ülkesine fayda sağlayacak çok önemli meslek ve görevlere geldi. Sünnet şölenlerimizin de her zaman destekçisi olmuşlardır. Bugün yine bini aşkın çocuğumuz sünnetini üstlendiler, ülkemizin değerli sanatçısı Haluk Levent’i getirerek güzel bir gün ve akşam geçirmemize vesile oldular. Kendilerine kıymetli desteklerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum. Türkiye’nin sevdiği bir sanatçıyı da aramızda görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Dilovalı hemşerilerim her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bizde elimizden geldiğince en güzel şeyleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.  

DİLOVASI’NIN ATOM KARINCASI 

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmasında “Başarılı çalışmaları her zaman takdir ettiğim, Dilovası’nın Atom Karıncası olan Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve gecenin sponsorluğunu yapan Polisan Holding’e bu güzel geceden dolayı teşekkür ediyorum. Şölene katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum.”dedi. 

HALUK LEVENT HAYRANLARINI COŞTURDU 

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Ünlü sanatçı Haluk Levent, yaptıkları ile geceye damga vurdu. Alanı dolduran binlerce kişi, Haluk Levent’in şarkıları ile coştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Haluk Levent, konserinin büyük bölümünü seyircilerin arasında geçirdi.   

ŞAYİR VE YAMAN’DAN HALUK LEVENT’E TEŞEKKÜR 

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Haluk Levent’e Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, teşekkür ederek hediye takdim ederken, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da ünlü sanatçıya performansından dolayı çiçek takdim etti. Konsere katılarak destek kararı alan Gebze Sendikalar Birliği de işçi dostu Haluk Levent’e çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri ile seslendiren Haluk Levent, gecenin sonunda uzun süre alkışlandı. 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz