Başkan Şayir, Dilovalı kadınları unutmadı!

Orjinal Resim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Dilovalı kadınları unutmayarak Kadınlar Gününü kutladı.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ilçede ki kadınları unutmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önce belediyede çalışan kadın çalışma arkadaşları ile kahvaltıda bir araya gelirken, ardından ilçe de ki çalışan kadınları ziyaret etti.

Başkan Şayir'e AK Parti İlçe Başkan Vekili Av. Fevzi Karadaş ve AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut eşlik etti.

BAYAN PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

Kadınların bu anlamlı gününde onları yalnız bırakmayan Başkan Şayir, belediye de çalışan kadın personel ile Güllüova Restaurant'ta bir araya geldi. Programa eşi Nurcan Şayir ile birlikte katılan Başkan Şayir, Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Hayatımızın her alanında artık bizimle birlikte hayat mücadelesi veren kadınlarımızın başarısı, disiplini, özverisi bizlere örnek oluyor. Belediyemiz bünyesinde de çalışan bayanlarımızın belediyemize kattığı disiplini ve değeri görüyoruz. Bayan arkadaşlarımızla çalışmaktan oldukça mutluyuz. İnşallah ilerleyen süreçte belediyemize daha çok katkı sunacaklardır. Kendilerine teşekkür edere, Kadınlar Gününü kutlarım dedi.

KADIN KURSİYERLERE ZİYARET

Belediye de çalışan kadın  personelle kahvaltının ardından ilçe de ki eğitim kurumlarını ve çalışan kadınları ziyaret eden Başkan Şayir, İlçe Başkan vekili Av. Fevzi Karataş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'la birlikte KO-MEK Eğitim Merkezini, Kadın El Sanatları Kursu, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldiler. Kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Şayir ve beraberindekiler bayan kursiyerlerin Kadınlar Gününü kutladılar.

ESNAF KADINLARDA UNUTULMADI

Daha sonra ilçe de ki bayan esnafları da ziyaret eden Başkan Şayir ve beraberindekiler, İlçe de faaliyet gösteren Lider Kozmetik firmasını da ziyaret ederek bayan çalışanlarla bir araya geldiler. Kadın Çalışanların gününü kutlayan Başkan Şayir, tek tek karanfil hediye etti.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz