Belediye Başkanımız Şayir´den Jandarmaya kutlama ziyareti

Orjinal Resim

Belediye Başkanımız Şayir’den Jandarmaya kutlama ziyareti

Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Jandarma Komutanı Said Arı ve Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu ile birlikte Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Said Arı ile görüşüp kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma Komutanlığı’nda görevli kolluk kuvvetlerini de ziyaret eden Başkan Şayir, bir süre sohbet edip, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

ŞAYİR’DEN JANDARMA TEŞKİLATI’NA TEŞEKKÜR

Başkan Şayir ziyarette “Milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan Jandarma Teşkilatı, ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. Yeri geldiğinde canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Jandarma Teşkilatımız’ın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, ilçemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İlçe Jandarma Komutanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şayir konuşmasının ardından Arı’ya günün anlamına binaen çiçek takdim etti.

Jandarma Komutanı Said Arı’da Başkan Şayir ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR