"Dilovası´na Yatırım Yapan Kazanıyor"

Orjinal Resim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, muhtarlar ve STK Başkanları ile yemekte bir araya geldi. Belediye Başkanımız Hamza Şayir, burada yaptığı açıklamada “Dilovası’nın yıldızının hergeçen gün parladığını belirterek Dilovası’na yatırım yapan kazanıyor” dedi.

Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Mahalle muhtarları ve ilçede faaliyet gösteren STK Başkanları ile yemekte bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen yemek sonrası mahalle muhtarları ve STK Başkanları ile durum değerlendirmesi yaparak Dilovası’na yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

DİLOVASI’NIN KADERİ DEĞİŞİYOR

Mahalle muhtarları ve STK Başkanlarıyla düzenlenen yemek sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Şayir, “Göreve başladığımız günden bu yana “Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla birlikte kendimize büyük hedefler koyduk. Allah’a şükür ki geldiğimiz günden bu yana şans hep bizden yana oldu. Hükümetimizin, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve sanayicilerimizin de desteği ile çok güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Her projemiz sonrası Dilovası’nın da kaderi değişmeye başladı.

DİLOVASI’NA YATIRIM YAPAN KAZANIYOR

Özellikle uzun uğraşlarımız sonucu Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasıyla birlikte TOKİ tarafından ilçemize yapılacak olan toplamda 15 bin konut projesinin duyulmasının ardından ilçemiz adeta cazibe merkezi konumuna gelmiş durumdadır. Eskiden herkes evini arsasını satıp Dilovası’ndan gitmek isterken, şimdi kimse satmıyor.

Bunların hepsi önemli bir göstergedir. Her yaptığımız yatırımla birlikte beraberinde Dilovası’nın imajı değişirken, yatırımlarda ardı ardına gelmeye başladı. Şuan ilçemizde özellikle yatırımcılar ve sanayicilerimiz çok büyük yatırımlar yapıyor. Kısacası Dilovası’na yatırım yapan kazanıyor.

DİLOVASI ESKİ DİLOVASI DEĞİLDİR

Bu büyüme hızımız ile 10 yılda Dilovası’nı kimse tanıyamayacak. Dilovası eski Dilovası değildir artık. Ayrıca bundan sonra kimse Dilovası’nın adını karalayamayacak. Hiç kimse Dilovası’nda yaşayan 50 bin insanın kaderiyle oynayamayacak. Buna izin vermeyeceğim ve hep birlikte vermeyeceğiz. Biz bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Küçük Türkiye mozaiği olan ilçemizde kardeşçe yaşamanın mutluluğunu yatırımlarla ödüllendirmek için her türlü çalışmayı yapmaya da devam edeceğiz. Sizlerinde bu çalışmalarda hep bize yol gösterecek ve destek olacağınıza inanıyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz