Sarıkamış Şehitleri Dilovası´nda Anılacak

Binlerce şehidin verildiği Sarıkamış Harekâtı 108. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Dilovası'nda da çeşitli etkinliklerle anılacak.

1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı ordusunun Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen askerler, harekatın 108'inci yılında Dilovası'nda anılacak.

Dilovası Belediyesi tarafından organize edilecek olan anma etkinlikleri Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde 4 Ocak Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak. Sarıkamış Şehitlerini anlatan fotoğraf sergisi ile başlayacak etkinlikte belgesel gösterimi, kum sanatı gösterisi ve Recep Ergül konseri ile devam edecek.

Belediye Başkanımız Sn. Hamza Şayir, “Sarıkamış şehitlerini anma etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.