Çanakkale Şehitleri Dilovası´nda Anıldı

Orjinal Resim

Dilovası'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. 

Dilovası'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anma programı Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. 

Düzenlenen törene Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kamu Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Şehit yakınları, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN ÇANAKKALE ZAFERİ TİYATROSU

Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda devam eden program, öğrencilerinin düzenledikleri çeşitli gösteriler ile devam etti. Öğrenciler, hazırladıkları tiyatro, şiirler ve çeşitli gösteriler ile büyük Çanakkale zaferini anlattılar. Programda; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Başkanımız Hamza Şayir'in elinden aldılar.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Anma programları kapsamında son olarak Dilovası Şehitliği'nde bir araya gelen Dilovası protokolü şehit mezarları başında Kur'an Tilaveti okunmasının ardından Şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek şehit aileleri ile görüştüler.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz