Belediye Başkanımız Hamza Şayir´den Tüm Hanelere Gıda Kumanyası

Orjinal Resim

Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in geleneksel hale getirdiği ilçedeki tüm hanelere Ramazan kumanyası dağıtımı bu yıl da devam ediyor. 

İlçedeki tüm hanelere kumanyanın dağıtımı için kurulan ekipler gece-gündüz demeden dağıtım çalışmalarına başladı.  

Tüm hanelere Ramazan kumanyası dağıtımı; Belediye Başkanımız Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, YRP İlçe Başkanı Ercan Oğuz, meclis üyeleri ve Belediye Başkan yardımcılarının katılımı İle başlatıldı. 

BEREKETİ İLÇEMİZE HİZMET OLARAK DÖNÜYOR 

Geleneksel hale getirdiği Ramazan kumanyasını bu yılda aksatılmadan gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Hamza Şayir, "Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile paylaşmanın ve dayanışmanın en güzelini sergilemek için geleneksel hale getirdiğimiz tüm hanelere Ramazan kumanyası dağıtımına başladık. Mübarek Ramazan ayında halkımızın yanında olmak ve sofralarına katkı sunmak için kurduğumuz ekipler; ilçemizin dört bir yanında çalışmalarını gerçekleştiriyor. Üç yıl önce başlattığımız Ramazan geleneğimizle de görüyoruz ki biz paylaştıkça Rabbim’de veriyor. Bereketi ilçemize hizmet olarak geri dönüyor ve ilçemiz her geçen gün yükselerek büyüyor.  

BUNDAN SONRA DA DAĞITMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

Birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı bu mübarek ayda Rabbimizin de desteğiyle gelenek haline getirdiğimiz tüm hanelere Ramazan kumanyasını dağıtımını görevde olduğumuz sürece her yıl gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Dilovası Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah, birlik ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin. Tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi. 

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz