Dilovası´na Meslek Yüksek Okulu Geliyor!

Orjinal Resim

Dilovası Belediyesi; ilçede de faaliyet gösteren Dilovası Engelliler Derneği üyeleri ve alilerini iftarda buluşturdu. İftara katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Prof. Dr. Saadettin Hülagü, sanayi kenti Dilovası’na iki meslek yüksek okulu yapılması için çalışacağının sözünü verdi.

 

Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Dilovası’nda ki engelliler ve aileleri iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Prof.Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İl yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Dilovası Engelliler ve Aileleri Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden ve çok sayıda engelli ve aileleri katıldı.

DENAD BAŞKANI ELDEN’DEN TEŞEKKÜR

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda okunan dualar ve iftar yemeği sonrası programın açılış konuşmasını yapan DENAD Başkanı Samet Elden “Dilovası Belediye Başkanımızın düzenlemiş olduğu bir iftar programında arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde paylaştığımız bu sofrada buluşmamıza vesile olan Başkanımız Hamza Şayir’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Elden’in peşinden konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Hamza Şayir ise “Geçmişte de şimdi de her zaman bir arada olduk. Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar yemeğinde daha bir aradayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza verdiğimiz sözlerimizin üzerinde hizmeti ilçemize yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte ilçemiz adına ne istediysek hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz hiçbir zaman bizi geri çevirmeyerek fazlasını verdi. Ülkemiz artık eski Türkiye değil. İstikrar var, eserler var. Ülkemizde ve ilçemizde çok güzel projelerimiz hayata geçerken yaklaşan bir seçim sürecine doğru gidiyoruz. Bu süreçte sizlerden bir isteğim var.

BAŞKAN ŞAYİR, DESTEK İSTEDİ

Bugüne kadar ne istediysek yaptık. Bunu yapmamıza vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına 14 Mayıs seçimlerinde sizlerden büyük bir destek istiyorum. Hizmetlerin devamı, istikrarın devamı için, yeni Türkiye Yüzyılı için, güçlü Türkiye için destek istiyorum” dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ

Programa katılan Prof.Dr. Sadettin Hülagü ise yaptığı konuşmasında “Ramazan ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde Ramazan Bayramının sevincini hep birlikte yaşayacağız. Sizler bizler için her zaman özel bireylersiniz. Sizlerle olunan birlikteliklerden her zaman mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz yakın bir zamanda seçim atmosferine girdi. Bizde bu süreçte ülkemiz için geleceğimiz için elimizi taşın altına koymak adına, Cumhurbaşkanımıza dava ve yol arkadaşı olduk. İlerleyen süreçte mecliste görev almamız halinde sizlerin sesi olmaktan ve sizlerin refahı için çalışmaktan onur duyacağım.”dedi.

DİLOVASI’NA 2 MESLEK YÜKSEK OKULU

Konuşmasına devam eden Prof.Dr. Hülagü, “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve arkadaşlarımızla yapılan istişareler sonrası Dilovası’na metalurji ve kimya iki meslek yüksek  okul yapılması için çalışacağız. Ayrıca Dilovası’nda yaptığım ziyaretlerde Dilovası Devlet Hastanemize de yaptığımız ziyarette hastanemizde bazı alanlarda ki doktor ihtiyaçlarının da en kısa sürede giderilmesi için de üzerime düşeni yapacağımı sizlere söz veriyorum” dedi.

Düzenlenen iftar programı konuşmaların ardından çekilen hatıra resimleriyle son buldu.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz