Belediye Başkanımız Hamza Şayir´den 23 Nisan Mesajı

Orjinal Resim

Belediye Başkanımız Hamza Şayir, TBMM’nin açılışının 103. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla 23 Nisan Milli Egemenlik bayramını, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak kutlandığını belirten Belediye Başkanımız Hamza Şayir, “İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.


ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN


Belediye Başkanımız Hamza Şayir, mesajında şunları belirtti; “Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve 11 ilde yaşanan depremin ardından hayatını kaybeden binlerce çocuğumuz nedeniyle buruk bir şekilde kutluyoruz. Asrın felaketi en çok da bölgede yaşayan çocuklarımızda derin izler bıraktı. Depremin ilk gününden bu yana devletimizin tüm kurumları ve Dilovası Belediyesi olarak çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın diye tüm imkânlarımızı seferber ettik

DEPREM BÖLGESİNDE Kİ ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLDUK


Dilovası Belediyesi olarak bu zorlu süreçte deprem bölgesinde ki çocuklarımızın yanında olmaya onların moral ve motivasyonunu artırmak ve yeniden gülümsemesini sağlamak için çeşitli etkinlikler yapmaya çalıştık. Bu zorlu süreçte çocuklarımızın yeniden gülmesini sağlayan gece gündüz demeden deprem bölgesinde çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

GELECEĞE GÜVENLE BAKAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ


İnşallah temennimiz odur ki aynı acıların yaşanmadığı bundan sonraki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı ruhuna uygun bir şekilde çocuklarımızla iç içe coşku içerisinde kutlamaya devam edeceğiz. Ayrıca göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurabilen, okuyan, araştıran, sorgulayan, dünyayı dönüştürecek fikirler üretebilen, aralarında fırsat eşitsizliğinin ortadan kalktığı ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olabilmeleri için de çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyor; TBMM’nin açılışının 103. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz