23 Nisan Dilovası ´nda Coşkuyla Kutladı

Orjinal Resim

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü, Dilovası’nda etkinliklerle kutlandı.

Şehit Nihat Karadaş Stadında düzenlenen törene Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, Kaymakamımiz Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Ardından eğitime vurgu yapan Belediye Başkanımız Hamza Şayir;” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103'üncü kuruluş yıldönümünde Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm çabamız çocukların sevinçleri, mutlulukları, gülen yüzleri ile bugünü kutlamaktır. Göreve geldiğimizden bu yana eğitim, sosyal alan, spor alanları, çevre gibi birçok hizmet yatırımları çocuklarımızdan esirgemeyerek, çocuklarımız için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz” dedi.

Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay;” Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz, sevgili çocuklarımızı selamlıyor 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlarım”dedi.

Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman; “Yarınımız, umudumuz, ülkemizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımız, elleri öpülesi öğretmen arkadaşlarımız hepinizi selamlıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Konuşmaların ardından Mehmet Zeki Obdan İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları, çocuk dansları gibi gösteriler, şiirler büyük alkış topladı. Daha sonra 23 Nisan konulu kompozisyon, şiir, resim yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, Kaymakamımız Dr. Metin  Kubilay ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir tarafından verildi.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz