Başkan Şayir´den Dalkılıç´a büyük Vefa

Orjinal Resim

Belediye Başkanımız Hamza Şayir; Ocak ayında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Dilovası Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç’ın ismini  Kültür Merkezi’ne vererek büyük bir vefa örneği gösterdi.

Dilovası Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olan ve uzun süre başkanlık görevini yürüten Dilovası’nın sevilen isimlerinden Ercan Dalkılıç geçtiğimiz Ocak ayında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.

ERCAN DALKILIÇ KÜLTÜR MERKEZİ

Hayatını kaybeden Dalkılıç’ın adının ilçe de yaşatılması için geçtiğimiz ay bir çalışma başlatan Belediye Başkanımız Hamza Şayir, meclis kararı ile Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nin adını Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi olarak değiştirdi. Geçtiğimiz gün tabelaları asılan Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nin törenine Dalkılıç ailesi ve çok sayıda davetli de katıldı.

DALKILIÇ İSMİ YAŞATILACAK

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Hamza Şayir, “İlçemize büyük hizmetleri olan kurucu Belediye Başkanımız merhum Ercan Dalkılıç’ın ismi artık Kültür Merkezimizde yaşayacak. İsim değişikliği sonrası; merhum Başkanımızın aile büyükleri, yakınları, sevenleri ve İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ile yeni tabelamızın altında hatıra fotoğrafı çekildik. Bu kararı oy birliği ile geçiren tüm Meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz